24 juni 2014
Zweden
a
A
2e dag gotenburg
22 graden, en volop zon. Gisteren veel gewandeld door de stad, vandaag geen zin om n museum te bezoeken oid, daarom besloten n golfclub in de directe omgeving te zoeken. Opgericht in 1902, er hangen borden binnen met de namen van clubkampioenen van 1930! De boeking is gedaan door de receptie van t hotel. We worden op de club ontvangen op n zeer vriendelijke manier. De scorekaart met daarop onze handicaps en aantal slagen per hole ligt klaar plus n birdyboekje, en een tasje met tees pitchfork etc etc. De baan is geaccidenteerd, met n paar flinke ravijnen waar je (spelend van geel) over mag slaan. Plus water, de baan grenst aan de zee. De greens zijn uitdagend. De conditie van de baan is uitstekend. De baan kronkelt tussen huizen door, hole 16 en 17 liggen wat verderop. Er loopt veel, jeugd rond. Lekker gespeeld. Biertje (max 1 rijden met alcohol op is af te raden) smaakte goed. Na ca 15 minuten rijden waren we weer terug in t hotel. De keuze van t restaurant vanavond was wat minder. Mijn ogen uitgekeken hoe hier t centrale bus station is ingericht. Ik heb er n foto van gemaakt, kijken of ik die kan delen. En vanavond nog met bel en ger contact gehad via hangout, dat gaat super! Morgen op naar sunne.
Tags: golfclub gotenburg